KFC Lennik

De inhoud van de website heeft betrekking op seizoen 2022-2023. We trachten de website zo spoedig mogelijk bij te werken met de juiste informatie voor seizoen 2023-2024. 

Samenwerking jeugd
SK Pepingen-Halle en KFC Lennik

Beste leden van de pers,
Beste ouders,
Beste supporters en sympathisanten,

De raden van bestuur van S.K. Pepingen – Halle en KFC Lennik hebben unaniem besloten om
te gaan samenwerken tussen de 2 jeugdwerkingen.

Het doel is de jongens en de meisjes uit het Pajottenland te laten voetballen elk op zijn niveau maar ook knowhow uit te wisselen op gebied van jeugdwerking. De beide clubs zullen interne workshops organiseren om zo hun jeugdopleiders te kunnen ondersteunen en zo hun respectievelijke werking naar een hoger niveau te tillen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een meerwaarde zal zijn voor vele jongens en meisjes uit het Pajottenland.

De respectievelijke clubs hebben reeds lopende samenwerkingen. Wat SKPH betreft is dat KHO Huizingen en KFCL met Sp. Eizeringen. De samenwerking tussen SKPH en KHOH komt, wat SKPH betreft, niet in het gedrang omdat dit het hier om 2 verschillende gebieden gaat. De
spelers(M/V) uit de Zennevallei zouden dan eerder kunnen overstappen tussen SKPH en KHOH en de spelers(M/V) uit het Pajottenland zullen dan kunnen pendelen tussen SKPH en KFCL.

Wat de huidige samenwerking tussen KFC Lennik en Sp. Eizeringen betreft zal dit nog verder besproken worden tussen de beide bestuursorganen…

Raad van bestuur S.K. Pepingen – Halle

Raad van bestuur KFC Lennik