KFC Lennik

De inhoud van de website heeft betrekking op seizoen 2022-2023. We trachten de website zo spoedig mogelijk bij te werken met de juiste informatie voor seizoen 2023-2024. 

Opleidingen

Een club waar medewerkers zichzelf verder ontwikkelen, is veelal een warme en groeiende club die beter gewapend is voor de toekomst.

Omdat KFC Lennik en Voetbal Vlaanderen geloven dat ‘voetbal’, de spelers, coaches, coördinatoren, bestuurders en medewerkers zich constant ontwikkelen en dus levenslang beter kunnen worden, hebben we voor jullie tijdens het komend seizoen een ruim aanbod aan opleidingen en bijscholingen. 

 

Door het volgen van opleidingen en bijscholingen maak je in eerste instantie jezelf beter, want je leert altijd bij. Door jouw betere kennis en vaardigheden omkader je bovendien de spelers, de trainersstaf, medewerkers… ook beter.

Win-win dus voor spelers, trainers, jezelf én de club.

Basisopleidingen voor alle coaches

Er zijn talrijke basisopleidingen voor alle coaches zoals de Start2coach (opleiding van 15 uur voor beginnende trainers of als opstap naar initiator/UEFA C)

  • Initiator/UEFA C veldvoetbal
  • G-voetbal
  • Indoor
  • Instructeur veldvoetbal voorjaar 2024
  • Trainer/UEFA B e
  • Voortraject Trainer A/UEFA A

Inschrijven voor deze basisopleidingen verloopt zoals steeds via de website van VTS. Voortraject Trainer A/UEFA A loopt via Totara.

Specifieke opleidingen voor iedereen

Daarnaast organiseert Voetbal Vlaanderen ook zeer interessante en specifieke opleidingen op maat voor:

Bijscholingen voor iedereen

Doorheen het hele seizoen zullen er tal van bijscholingen worden georganiseerd specifiek voor coaches (gediplomeerd en niet-gediplomeerd), physical coaches, analisten, scouts, mental coaches, blessurepreventiecoaches, keepertrainers, TVJO’s en jeugdcoördinatoren. Er is ook een uitgebreid uniek aanbod rond clubbeleid en administratie voor alle clubmedewerkers rond digital, financiën, goed bestuur, jeugdvoetbal en ledenbeheer, opleidingen voor scheidsrechters en een esthetisch-sociaal aanbod voor iedereen rond onder meer grensoverschrijdend gedrag, discriminatie en racisme en laagdrempeligheid.

Inschrijven voor alle specifieke opleidingen en bijscholingen dit najaar gebeurt via Totara (voorjaar vanaf november). Diit is ingedeeld volgens categoriën om alles eenvoudig te vinden. Je kan ook werken met filters bij de catalogus of in de zoekbalk.