KFC Lennik

De inhoud van de website heeft betrekking op seizoen 2022-2023. We trachten de website zo spoedig mogelijk bij te werken met de juiste informatie voor seizoen 2023-2024. 

Sponsoring

Wat de club u commercieel kan bieden

KFC Lennik geniet van extra aandacht in de media, ook buiten de regio. De sponsors van de shirts en shorts, genieten op deze manier van extra publiciteit. De prestaties van de spelers lokken meer en meer mensen, we kunnen met fierheid zeggen dat we voor de thuismatchen regelmatig 100 voetbalfans ontvangen. 

Wat KFC Lennik sponsors KAN BIEDEN

Wij schenken aandacht aan onze sponsors. Telkens de gelegenheid zich voordoet, doen wij een beroep op onze sponsors (eetfestijnen, onderhoud van de terreinen, aankopen, …). 

Dankzij uw reclame weten onze bezoekers waar ze terecht kunnen!

U bent overtuigd (of bijna) dat wij voor elkaar iets kunnen doen? Laat ons samen de sponsormogelijkheden op een rijtje zetten en zo goed mogelijk uw zaak/bedrijf in de kijker zetten.

Voor alle info, contacteer onze publiciteitsverantwoordelijke Koen Van Lieder via onderstaande knop

Westrijdbal sponsoren

wEDSTRIJDBALLEN

Erik O, Kristel O, Etienne Van Vaerenbergh, Geert De Cuyper, Johan Limbourg, Irina De Knop, Studiebureel Rooselaers, ABC drukkerij, KBC (Dirk Van Kelecom), Nechly, Nino seafood, Accofiska, Brandstoffen Hemelinckx, Gettemans-Vandevelde, Danny Van Geel, Martine O, Café ’t Pleintje, Banden Peeters, De Lennikse Windheren

 

Met dank aan onze trouwe sponsors!